oranje header

Menu:

Lampen

Oranje lampen

Oranje lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Oranje stoel

Oranje meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Oranje muur

Oranje muur

Al met een enkele oranje muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Oranje vouwgordijnen

Oranje gordijnen zijn bepalende accenten in een oranje kamer.

Oranje Vloer

Oranje vloerkleed

Met een oranje vloerkleed of oranje vinyl is uw kamer echt oranje.

Woonkamer met oranje

oranje woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een oranje interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan oranje behang en oranje verf, oranje meubels en oranje vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een oranje woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Oranje lampen

Oranje lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de oranje woonkamer.

Oranje meubels

Oranje stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw oranje woonkamer. Met oranje meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten oranje meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, oranje relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Oranje muurdecoratie

Oranje muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een oranje muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur oranje te verven of te voorzien van een oranje behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een oranje muurstickers.

Oranje raamdecoratie

Oranje gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan oranje gordijnen en oranje luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste oranje raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Oranje meubels

Oranje stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw oranje woonkamer. Met oranje meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten oranje meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, oranje relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.