oranje header

Menu:

Lampen

Oranje lampen

Oranje lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Oranje stoel

Oranje meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Oranje muur

Oranje muur

Al met een enkele oranje muur kunt het gewenste effect creëren.

Oranje Vloer

Oranje vloerkleed

Met een oranje vloerkleed of oranje vinyl is uw kamer echt oranje.

Oranje raamdecoratie

Oranje gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan oranje gordijnen en oranje luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste oranje raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

oranje rolgordijnenRolgordijnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus ook in een oranje woonkamer. De laatste jaren is het aanbod rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke woonkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een oranje rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een oranje rolgordijn op maat te laten maken.

Vouwgordijnen

oranje vouwgordijnenBent u op zoek naar oranje raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan oranje vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een oranje rolgordijn met een ketting. U kunt het oranje vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Paneelgordijnen

oranje paneelgordijnPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Oranje paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Oranje paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Plissé

oranje plisséOok plissé is een vrij nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten en dessins. Oranje plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van oranje plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer. Met oranje plissé gordijnen oogt uw woonkamer zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Luxaflex

oranje luxaflexMet oranje jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod oranje luxaflex is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt oranje luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. Luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Stoffen gordijnen

oranje gordijnenHet aanbod aan oranje raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven ‘ouderwetse’ stoffen gordijnen. Ook hier hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het aanbod aan prachtige oranje gordijnstoffen is enorm, zowel online als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in werkelijke iedere stijl. Oranje gordijnen worden nog vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw kozijnen. De relatief lage kosten van stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgt ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.