oranje header

Menu:

Lampen

Oranje lampen

Oranje lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Oranje stoel

Oranje meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Oranje vouwgordijnen

Oranje gordijnen zijn bepalende accenten in een oranje kamer.

Oranje Vloer

Oranje vloerkleed

Met een oranje vloerkleed of oranje vinyl is uw kamer echt oranje.

Oranje muur

Oranje muurHet inrichten van een oranje woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor oranje verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur oranje u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur oranje?

Oranje muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere oranje kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte oranje kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige oranje kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren oranje gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur oranje verven

oranje muurEen muur van de woonkamer oranje verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met oranje muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur oranje verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur oranje. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Oranje behang

Oranje behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met oranje behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi oranje behang te koop. Wie oranje behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een oranje kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, oranje behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Oranje wandtegels

oranje wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, oranje woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Oranje design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Oranje design wandtegels geven iedere oranje woonkamer een bijzondere uitstraling.

Oranje muurstickers

oranje muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn oranje interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, oranje muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook oranje muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.