oranje header

Menu:

Bedden

Oranje bed

Oranje bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Oranje behang

Een oranje muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Oranje kast

Met oranje meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Oranje dekbedovertrek

Met een oranje dekbed overtrek is uw bed zo helemaal oranje.

Oranje vloerbedekking

Oranje vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een oranje tapijt, oranje vinyl, laminaat of een lekker zacht oranje vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor oranje tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een oranje vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Oranje tapijt

oranje vloerkleedOranje tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Oranje tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Oranje tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Oranje vinyl

oranje vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het oranje. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met oranje vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Oranje vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een oranje slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Oranje slaapkamer

Oranje behangEen oranje slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor oranje vloeren beschreven. Wie nog meer oranje in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een oranje muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te oranje te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met oranje slaapkamermeubels en een oranje dekbedovertrek.