oranje header

Menu:

Bedden

Oranje bed

Oranje bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Oranje behang

Een oranje muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Oranje vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een oranje vloer.

Dekbedovertrek

Oranje dekbedovertrek

Met een oranje dekbed overtrek is uw bed zo helemaal oranje.

Raamdecoratie

Oranje vouwgordijnen

Oranje gordijnen zijn bepalende accenten in een oranje kamer.

Oranje slaapkamermeubels

Oranje muurIn een oranje slaapkamer horen oranje slaapkamermeubels. In een oranje slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, oranje slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een oranje tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een oranje design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

oranje kastEen oranje slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen oranje slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de oranje kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een oranje slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Oranje garderobekast

oranje kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een oranje garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast oranje verven

Oranje kastAls u geen kant-en-klare oranje kledingkast vindt, kunt u een kast oranje verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur oranje kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede oranje verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Oranje nachtkastje

Oranje kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een oranje nachtkastje is een subtiel detail in de oranje slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een oranje naar uw smaak.