oranje header

Menu:

Bedden

Oranje bed

Oranje bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Oranje behang

Een oranje muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Oranje kast

Met oranje meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Oranje vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een oranje vloer.

Dekbedovertrek

Oranje dekbedovertrek

Met een oranje dekbed overtrek is uw bed zo helemaal oranje.

Raamdecoratie

Oranje vouwgordijnen

Oranje gordijnen zijn bepalende accenten in een oranje kamer.

Oranje slaapkamer

oranje slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een oranje interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van oranje bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van oranje slaapkamers en lees tips om een oranje slaapkamer in te richten.

Oranje bed

oranje bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een oranje bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van oranje bed is niet makkelijk. Een oranje bed of een oranje boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Oranje dekbedovertrek

Oranje dekbedovertrekMet een oranje dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de oranje slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een oranje slaapkamer net dat beetje meer. Oranje dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Oranje slaapkamermeubels

Oranje slaapkamermeubelsIn een oranje slaapkamer mogen oranje slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een oranje slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, oranje slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een oranje tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een oranje design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Oranje muur

Oranje muurHet inrichten van een oranje slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer oranje. Een oranje muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur oranje voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren oranje gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Oranje behang

Oranje behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, oranje behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie oranje behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een oranje kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Oranje vloerbedekking

Oranje vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een oranje vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor oranje vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een oranje vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Oranje raamdecoratie

Oranje gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten oranje raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan oranje raamdecoratie erg groot. De meeste oranje raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.