oranje header

Menu:

Bedden

Oranje bed

Oranje bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Oranje behang

Een oranje muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Oranje kast

Met oranje meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Oranje vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een oranje vloer.

Dekbedovertrek

Oranje dekbedovertrek

Met een oranje dekbed overtrek is uw bed zo helemaal oranje.

Oranje raamdecoratie

Oranje gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten oranje raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan oranje raamdecoratie erg groot. De meeste oranje raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Oranje rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de oranje slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod oranje rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren oranje, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een oranje rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een oranje rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Oranje vouwgordijnenWilt u oranje raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn oranje vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een oranje rolgordijn met een ketting. U kunt oranje vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Oranje paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Oranje paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Oranje paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt oranje paneelgordijnen goed combineren met oranje rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Oranje Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne oranje tinten en dessins. Oranje plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van oranje plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met oranje plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Oranje luxaflexOranje luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van oranje luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt oranje luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw oranje raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Oranje luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Oranje gordijnen

Oranje gordijnenHet aanbod aan oranje raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven oranje stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van oranje stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Oranje stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van oranje, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.