oranje header

Menu:

Bedden

Oranje bed

Oranje bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Oranje kast

Met oranje meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Oranje vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een oranje vloer.

Dekbedovertrek

Oranje dekbedovertrek

Met een oranje dekbed overtrek is uw bed zo helemaal oranje.

Raamdecoratie

Oranje vouwgordijnen

Oranje gordijnen zijn bepalende accenten in een oranje kamer.

Oranje muur

Oranje muurHet inrichten van een oranje slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur oranje u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur oranje kiezen

oranje muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere oranje kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte oranje kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige oranje kleuren hebben een rustgevend effect, andere oranje tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren oranje gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Oranje verf

oranje muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met oranje muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur oranje verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur oranje. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Oranje tegels

Oranje wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, oranje slaapkamer wil, koopt oranje design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Oranje design wandtegels geven iedere oranje slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Oranje muurstickers

Oranje muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met oranje behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn oranje muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, oranje muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben oranje muurstickers in het assortiment. De meeste oranje muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.