oranje header

Menu:

Bedden

Oranje bed

Oranje bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Oranje behang

Een oranje muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Oranje kast

Met oranje meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Oranje vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een oranje vloer.

Raamdecoratie

Oranje vouwgordijnen

Oranje gordijnen zijn bepalende accenten in een oranje kamer.

Oranje dekbedovertrek

Oranje dekbedovertrekMet een oranje dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de oranje slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een oranje slaapkamer net dat beetje meer. Oranje dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

oranje dekbedovertrekEen oranje dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een oranje dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken oranje dekbedden

oranje dekbedovertrekEen bekend merk dat oranje dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, oranje dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt oranje dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor oranje beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Oranje dekbed kopen

Oranje dekbedovertrekEen oranje dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u oranje dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, oranje dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een oranje dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een oranje dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Oranje dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, oranje dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een oranje dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.