oranje header

Menu:

Eettafel

Oranje eettafel

Mooie oranje eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Oranje kastjes

Oranje keukenkastjes maken de keuken echt oranje.

Muren

Oranje muren

Een oranje muur is een mooi accent in een oranje keuken.

Servieskast

Oranje servieskast

Een oranje servieskast staat mooi op een lichte muur.

Oranje servies

Oranje servies

Oranje servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Oranje keuken tegels

oranje tegelsIn een oranje keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei oranje variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met oranje tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor oranje mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale oranje tegels nemen. Oranje vloertegels en oranje wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Oranje tegels

oranje tegelsWilt u een strakke en oranje keuken? Dan zijn moderne, oranje tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote oranje moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere oranje tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Oranje vloertegels

oranje tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw oranje keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Oranje vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de oranje keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Oranje wandtegels

oranje tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een oranje keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, oranje keuken wil, moet zeker eens oranje design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Oranje design wand tegels geven uw oranje keuken een eigentijdse uitstraling.

Oranje mozaïek tegels

oranje tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar oranje mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor oranje mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.