oranje header

Menu:

Eettafel

Oranje eettafel

Mooie oranje eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Oranje kastjes

Oranje keukenkastjes maken de keuken echt oranje.

Muren

Oranje muren

Een oranje muur is een mooi accent in een oranje keuken.

Tegels

Oranje tegels

Oranje tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Oranje servies

Oranje servies

Oranje servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Oranje servieskast

oranje servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een oranje servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een oranje servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Servieskast kopen

oranje servieskastEen oranje servieskast is er in veel verschillende stijlen. Denk hierbij aan landelijk, antiek, brocante, of modern. De meeste servieskasten zien er wat ouderwets uit. Maar wie goed zoekt, vindt op internet altijd een servieskast naar wens. En zit de servieskast die u zoekt er niet bij? Geen probleem, want dan kunt u een servieskast op maat laten maken. Daarbij bepaalt u zelf de maat en materialen, en details als panelen en scharnieren.

Brocante servieskast

oranje servieskastDe meeste mensen willen graag een brocante servieskast. Gelukkig is er een brocante servieskast voor ieder interieur, ook in het oranje. Er zijn oranje servieskasten te koop die smal zijn en veel glas hebben. Ook zijn er grote modellen die veel lades en schappen hebben, handig om veel spullen in op te bergen. Bekende merken die mooie, oranje servieskasten verkopen zijn Rivièra Maison, Ariadne at Home, VT Wonen en Leen Bakker.

Servieskast opknappen

oranje servieskastHeeft u een oranje servieskast die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Plak dan behang of folie tegen de achterwand of op de planken en de kast krijgt meteen een heel ander uiterlijk. Dit is een klus die meestal in een middag kan worden gedaan. Of voorzie de servieskast van nieuwe deurknoppen of handgrepen. Met deze kleine veranderingen bereikt u vaak al een groots effect. Wie het groter wil aanpakken, geeft de kast een nieuw likje verf. Daarbij is het wel belangrijk dat u de kast eerst goed schuurt en in de grondverf zet.

Oranje servies kopen

oranje servieskastWilt u meer doen met een oranje servieskast? En houdt u erg van de kleur oranje? Denk dan eens na over de aanschaf van een oranje servies. Er is oranje servies te koop van porselein en aardewerk. Beide soorten oranje servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Lekker eten wordt nog leuker als het gebeurt aan een oranje eettafel. Voor elke woonsmaak is er wel een te vinden.