oranje header

Menu:

Eettafel

Oranje eettafel

Mooie oranje eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Oranje kastjes

Oranje keukenkastjes maken de keuken echt oranje.

Muren

Oranje muren

Een oranje muur is een mooi accent in een oranje keuken.

Tegels

Oranje tegels

Oranje tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Oranje servieskast

Een oranje servieskast staat mooi op een lichte muur.

Oranje servies

oranje serviesOranje servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met oranje glazuur, maar ook oranje servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten oranje servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een oranje servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

oranje serviesOranje porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek oranje servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een oranje servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

oranje serviesOok voor oranje aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne oranje serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk oranje servies.

Oranje servies kopen

oranje serviesOmdat oranje een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, oranje serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands oranje servies aangeboden. Wilt u een modern oranje servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Oranje servieskast

oranje servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een oranje servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een oranje servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.