oranje header

Menu:

Eettafel

Oranje eettafel

Mooie oranje eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Oranje kastjes

Oranje keukenkastjes maken de keuken echt oranje.

Tegels

Oranje tegels

Oranje tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Oranje servieskast

Een oranje servieskast staat mooi op een lichte muur.

Oranje servies

Oranje servies

Oranje servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Oranje muur

oranje keuken muurEen oranje muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur oranje. Het is niet verstandig om de gehele keuken oranje te verven. Dat is of snel te veel van het goede of uw keuken wordt er erg eentonig van. Combineer een oranje keukenmuur daarom met leuke oranje meubels, zoals een servieskast met oranje servies, en mooie accessoires.

Kleurinspiratie opdoen

oranje muurInspiratie voor een oranje muur in uw keuken nodig? Veel bouwmarkten hebben gratis kleurwaaiers die u thuis kunt bekijken bij de muur. Op woonwebsites en interieurtijdschrijften zijn veel voorbeelden en foto's te vinden van oranje muren, ook voor de keuken. Heeft u uw kleur gevonden? Laat deze dan simpel mengen in de doe-het-zelfzaak en ga aan de slag. In een middag kunt u uw keuken al transformeren tot een stijlvol oranje geheel.

Muur verven

oranje muurVoordat u begint met verven, moet u de muur eerst ontvetten. Met name in de keuken, kan er soms veel vet op de muur zitten. Voor het ontvetten gebruikt u bijvoorbeeld het schoonmaakmiddel St. Marc. Dit is milieuvriendelijk en ruikt niet. Nadat de muur droog is, kunt u beginnen met schilderen. Gebruikt hiervoor verfrollers en rol die goed uit in de verfbakken. Zo voorkomt u dat er teveel verf op de muur van de keuken komt. Verf de gehele muur in een keer en laat het geheel opdrogen.

Oranje schoolbordverf

oranje keukenkastjesHet is ook leuk om de muur van de keuken te verven met oranje schoolbordverf. Dat kan alleen als de muur glad is. Is de muur van uw keuken gestuct? Dan kunt u beter een groot stuk triplex oranje verven en dat ophangen. Ook leuk is een combinatie van oranje schoolbordverf en magneetverf. Zo kunt u niet alleen op de muur schrijven, maar er ook foto's ophangen. Breng eerst een aantal lagen magneetverf aan en vervolgens de schoolbordverf.

Meubels en accessoires

oranje muurEen keuken met een oranje muur kunt u makkelijk transformeren tot een stijlvolle oranje keuken. Zet er bijvoorbeeld een oranje eettafel in. Heeft u mooi servies? Dan is het een goed idee om dit te laten zien in een mooie, oranje servieskast. Op de vloer van de keuken en achter het fornuis kunt u oranje tegels laten zetten. De keuze hierin is tegenwoordig enorm, zodat er voor iedere smaak en ieder budget wel iets moois te vinden is.