oranje header

Menu:

Eettafel

Oranje eettafel

Mooie oranje eettafels passen overal.

Muren

Oranje muren

Een oranje muur is een mooi accent in een oranje keuken.

Tegels

Oranje tegels

Oranje tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Oranje servieskast

Een oranje servieskast staat mooi op een lichte muur.

Oranje servies

Oranje servies

Oranje servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Oranje keukenkastjes

oranje keukenkastjesOranje keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een oranje keuken. Ze geven de keuken haar typische oranje uitstraling. Het belangrijk dat u oranje keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van oranje keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Oranje kastjes kopen

oranje keukenkastjesWie op zoek is naar oranje keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van oranje keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer oranje keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

oranje keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan oranje keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u oranje keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met oranje folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, oranje verf.

Keukendeurtjes oranje verven

oranje keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes oranje te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

oranje keukenkastjesMet oranje plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met oranje folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Oranje plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

oranje keukenkastjesVoor iedereen die oranje keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog oranje handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van oranje handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.