oranje header

Menu:

Eettafel

Oranje eettafel

Mooie oranje eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Oranje kastjes

Oranje keukenkastjes maken de keuken echt oranje.

Muren

Oranje muren

Een oranje muur is een mooi accent in een oranje keuken.

Tegels

Oranje tegels

Oranje tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Oranje servieskast

Een oranje servieskast staat mooi op een lichte muur.

Oranje servies

Oranje servies

Oranje servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Oranje keuken

oranje keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een oranje keuken zijn eindeloos. In de oranje keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een oranje keuken. Denk hierbij aan oranje tegels, een oranje eettafel of een oranje servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Oranje eettafel

oranje eettafelDe eettafel is de centrale plek in de oranje keuken. Een oranje eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een oranje eettafel kan gecombineerd worden met oranje eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan oranje eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte oranje eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Oranje keukenkastjes

oranje keukenOranje keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een oranje keuken. Ze geven de keuken haar typische oranje uitstraling. Het belangrijk dat u oranje keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van oranje keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Oranje muren

oranje muurEen oranje muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur oranje. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Oranje servies

oranje serviesOranje servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met oranje glazuur, maar ook oranje servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten oranje servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een oranje servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Oranje servieskast

oranje servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een oranje servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een oranje servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Oranje tegels

oranje tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn oranje vloer- en wandtegels te koop in allerlei oranje variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met oranje tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor oranje mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale oranje tegels nemen. Oranje vloertegels en oranje wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.