oranje header

Menu:

Meubels

Oranje badmeubels

De mooiste meubels voor een oranje badkamer.

Sanitair

Oranje wastafels

Oranje sanitair voor een oranje badkamer.

Accessoires

Oranje douchegordijn

Met oranje accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Oranje handdoeken

Oranje handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Oranje badkamer tegels

oranje badkamer tegelIn een oranje badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren oranje. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met oranje tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een oranje mozaïek tegels of grote, horizontale oranje tegels. Oranje vloertegels en oranje wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Oranje tegels

oranje badkamer tegelsWilt u een strakke, oranje badkamer? Dan komen moderne, oranje tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met oranje, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Oranje vloertegels

oranje vloertegelsMet vloertegels ziet uw oranje badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Oranje vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de oranje badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Oranje wandtegels

oranje wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een oranje badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, oranje badkamer wil, koopt oranje design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Oranje design wandtegels geven iedere oranje badkamer een bijzondere uitstraling.

Oranje mozaïek tegels

oranje mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt oranje badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in oranje geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de oranje badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de oranje badkamer.