oranje header

Menu:

Meubels

Oranje badmeubels

De mooiste meubels voor een oranje badkamer.

Tegels

Oranje bakamer tegels

Met oranje tegels werkt u uw oranje badkamer af.

Accessoires

Oranje douchegordijn

Met oranje accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Oranje handdoeken

Oranje handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Oranje sanitair

oranje badkamerEen oranje badkamer wordt helemaal af door oranje sanitair. Kies voor een oranje bad, een oranje toilet of een oranje wastafel. Er is oranje sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een oranje bad, een oranje wc of een oranje wastafel in uw smaak. U maakt de oranje badkamer helemaal af met oranje accessoires, zoals oranje handdoeken of oranje bloemen.

Oranje bad

oranje badEen oranje badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een oranje bad dat bij u past.

Oranje toilet

oranje toiletEen oranje toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het oranje toilet kunt u kiezen voor oranje wandtegels. Met een bijpassende oranje toiletbril en oranje badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Oranje wastafels

oranje wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw oranje badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in oranje wastafels. Niet alleen zijn er veel oranje modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een oranje wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Oranje sanitair

oranje tegelsKunt u geen oranje sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, oranje sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan oranje wandtegels of oranje vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een oranje badmat, een oranje douchegordijn en een oranje wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, oranje kleurenpalet.