oranje header

Menu:

Meubels

Oranje badmeubels

De mooiste meubels voor een oranje badkamer.

Sanitair

Oranje wastafels

Oranje sanitair voor een oranje badkamer.

Tegels

Oranje bakamer tegels

Met oranje tegels werkt u uw oranje badkamer af.

Accessoires

Oranje douchegordijn

Met oranje accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Oranje handdoeken

oranje badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met oranje handdoeken en een oranje badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie oranje badkamer. Bij het kopen van oranje badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

oranje handdoekenOranje handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede oranje badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope oranje handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Oranje badmat

oranje badmatEen oranje badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een oranje badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een oranje badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van oranje handdoeken, washandjes en een oranje badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Oranje douchegordijn

oranje douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een oranje douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een oranje badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een oranje douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

oranje handdoekenEen oranje badkamer inrichten kan met oranje handdoeken en een oranje badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een oranje badkamer inrichten met behulp van oranje tegels. Oranje sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de oranje badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor oranje badkamermeubels of oranje accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oranje douchgordijn, een oranje waston en een oranje tandenborstelhouder.