oranje header

Menu:

Sanitair

Oranje wastafels

Oranje sanitair voor een oranje badkamer.

Tegels

Oranje bakamer tegels

Met oranje tegels werkt u uw oranje badkamer af.

Accessoires

Oranje douchegordijn

Met oranje accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Oranje handdoeken

Oranje handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Oranje badmeubels

oranje badmeubelOranje badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment oranje meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een oranje badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

oranje badmeubelsOranje badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een oranje badkamermeubel dat bij past.

Oranje badkamerkast

oranje badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de oranje badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een oranje badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

oranje badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een oranje badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een oranje badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een oranje badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

oranje badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de oranje badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw oranje badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.