oranje header

Menu:

Meubels

Oranje badmeubels

De mooiste meubels voor een oranje badkamer.

Sanitair

Oranje wastafels

Oranje sanitair voor een oranje badkamer.

Tegels

Oranje bakamer tegels

Met oranje tegels werkt u uw oranje badkamer af.

Accessoires

Oranje douchegordijn

Met oranje accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Oranje handdoeken

Oranje handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Oranje badkamer

oranje badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, oranje badkamer.

Oranje tegels

oranje badkamer tegelsU kunt een oranje badkamer inrichten met behulp van oranje tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren oranje. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met oranje tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een oranje mozaïek tegels of grote, horizontale oranje tegels. Oranje vloertegels en oranje wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor oranje design tegels.

Oranje sanitair

oranje badkamer sanitairEen oranje badkamer wordt helemaal afgemaakt door oranje sanitair. Kies voor een oranje bad op pootjes, een oranje toilet of een oranje wastafel. Kunt u geen mooi oranje sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met oranje tegels of speel met oranje verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een oranje badmat leggen of een oranje wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, oranje kleurenpalet.

Oranje badkamermeubels

oranje badkamermeubelOranje badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment oranje meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een oranje badkamer met bijpassende meubels.

Oranje accessoires

oranje accessoiresEen badkamer betegelen met oranje wandtegels of oranje vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van oranje accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oranje handdoeken, een oranje douchegordijn, een oranje badmat, een oranje waston en een oranje tandenborstelhouder.