oranje header

Menu:

Meubels

Oranje badmeubels

De mooiste meubels voor een oranje badkamer.

Sanitair

Oranje wastafels

Oranje sanitair voor een oranje badkamer.

Tegels

Oranje bakamer tegels

Met oranje tegels werkt u uw oranje badkamer af.

Handdoeken

Oranje handdoeken

Oranje handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Oranje badkamer accessoires

oranje badkamerEen badkamer die helemaal oranje is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een oranje wastafel of oranje tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een oranje badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen oranje accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte oranje badmat, een fleurig oranje douchgordijn, een oranje zeepdispenser of een oranje weegschaal.

Oranje douchegordijn

oranje douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een oranje douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een oranje badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een oranje douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Oranje badmat

oranje badmatEen oranje badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een oranje badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een oranje badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van oranje handdoeken, washandjes en een oranje badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Oranje zeepdispenser

oranje zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de oranje zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste oranje dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Oranje weegschaal

oranje weegschaalMet een oranje personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een oranje weegschaal past goed in een oranje badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste oranje weegschalen zijn digitaal. U kunt een oranje personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.